Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η νέα Co. ενεργειακής τεχνολογίας Shenghuang Jiangsu, ΕΠΕ, βρίσκεται στη βόρεια επιστήμη Jinshan περιοχής Wuxi Liangxi και το βιομηχανικό πάρκο τεχνολογίας, είναι μια δέσμευση για τις γεννήτριες αέρα, το ηλιακό σύστημα παρακολούθησης, τον αέρα και το ηλιακό συμπληρωματικό σύστημα παρακολούθησης, το φωτοβολταϊκό σύστημα, τον αέρα και τον ηλιακό υβριδικό ελεγκτή, τον αναστροφέα, την μπαταρία πηκτωμάτων, την ανάπτυξη μπαταριών λίθιου και την ενσωματωμένη αίτηση των πράσινων επιχειρήσεων εξοικονόμησης ενέργειας και τεχνολογίας προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Εστίαση στην ανάπτυξη της ηλιακής ενέργειας, της αέρας-ηλιακής ολοκλήρωσης συστημάτων ηλεκτρικής παραγωγής, μιας έννοιας σχεδίου σημαντικών προϊόντων και μιας λογικής και επιστημονικής εφαρμογής. Το επιχειρησιακό πεδίο της επιχείρησης περιλαμβάνει: Σύστημα παρακολούθησης ηλιακής ενέργειας, αέρας και ελαφρύ συμπληρωματικό σύστημα παρακολούθησης, στην ανάπτυξη συστημάτων πλέγματος και από-πλέγματος, τη διαβούλευση, το σχέδιο, την κατασκευή, τη επίβλεψη και EPCM. Η επιχείρηση αποτελείται από τον αέρα και το ηλιακό συμπληρωματικό σύστημα παρακολούθησης, το σύστημα πλέγματος ανεμοστροβίλων και από-πλέγματος, το σχέδιο εξοπλισμού συστημάτων PV, την ανάπτυξη, την προμήθεια, τα πλήρη σύνολα, την εγκατάσταση, την κατασκευή και τη λειτουργία προγράμματος ανάθεσης και εφαρμοσμένης μηχανικής συστημάτων PV.
   

 

Επιχειρησιακή φιλοσοφία
Η νέα ενέργεια Shenghuang Jiangsu έχει εμμείνει στην επιχειρησιακή φιλοσοφία «ακεραιότητα-βασισμένων στην υπηρεσιών καρδιών» της συνεργασίας, και τους πελάτες για να εργαστεί μαζί, τις αδιάλειπτες προσπάθειες, να καθιερώσει ένα ανοιχτό μυαλό, συνεταιριστική win-win στρατηγική οργάνωσης, να ενσωματώσει όλους τους διαθέσιμους πόρους της επιχείρησης για να παρέχει περισσότερη υποστήριξη και βοηθά στους συνεργάτες, μοιράζεται την επιτυχή εμπειρία μάρκετινγκ και η εμπορική στρατηγική με τους συνεργάτες, άφησε τους πελάτες να πάρουν όλο και περισσότερους πόρους αγοράς.

 

Η νέα Co. ενεργειακής τεχνολογίας Shenghuang Jiangsu, ΕΠΕ θα συνεχίσει να καταβάλλει προσπάθειες, με τη σταθερή καινοτομία ως πυρήνα, να ενισχύει την κατασκευή της ομάδας προσωπικού, να συνδυάζει όλους τους πόρους, και να προσπαθεί να γίνει ο πληρέστερων προμηθευτής προμηθευτών seclurity ενσωματωμένων σύστημα και μηχανικών υπηρεσιών στη χώρα.
 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κάθε επιχείρηση βαθειά καταλαβαίνει ότι η ποιότητα είναι το βασικό όπλο για μια επιχείρηση που κερδίζει. Η ποιότητα είναι ένας από τον παράγοντα που βοήθησε την επιχείρηση για να επιτύχει την επιτυχία, έτσι προσπαθούμε να παρέχουμε την ποιοτική επιχείρηση.

 

Έχουμε το ειδικό QC τμήμα, που εξετάζει κάθε ενιαίο εξοπλισμό, από την τάση στο apperance, οι εργαζόμενοί μας θα επιθεωρήσουν αυστηρά προκειμένου να παρέχουν την καλύτερη και σταθερότερη μηχανή για τους πελάτες μας.

Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Jiangsu Shenghuang

Αριθμός Υπαλλήλων : >100

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2011

Εξαγωγή pc : 60% - 70%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις Κίνα Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις