Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Κίνα Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Στερεώστε τη συσκευασία! Ευχαριστίες για την καλή υπηρεσία! Θα τοποθετήσω τη μαζική διαταγή σύντομα!

—— Zenia

Ι ο μεγάλος κλώνος αυτό το ύφος πριν, αλλά αυτό δεν μπορεί να παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια. Προσπαθώ αγοράζω το ίδιο ύφος από αυτόν τον προμηθευτή. Είμαι έτσι τύχη, και είναι υψηλότερη ποιότητα. Το καλύτερο είναι ότι μπορεί να παραγάγει την ηλεκτρική ενέργεια.

—— Λένα

Είμαι Online Chat Now
 • OEM / ODM

  ODM/OEM

  Η υπηρεσία cOem πρόσφερε, υπηρεσία σχεδίου προσφερθείσα, ετικέτα αγοραστών προσφερθείσα.

   

  Ο cOem και ο ODM είναι κοινές συντμήσεις στην κατασκευή. Ο cOem αντιπροσωπεύει τις αρχικές στάσεις κατασκευαστών εξοπλισμού και ODM για τον αρχικό κατασκευαστή σχεδίου. Αν και πολλοί άνθρωποι συγχέουν συχνά τους δύο όρους και τους χρησιμοποιούν εναλλακτικά, βεβαίως δεν σημαίνουν το ίδιο πράγμα. Ένας ODM, ή ο «αρχικός κατασκευαστής σχεδίου», είναι επιχείρηση που σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και πωλεί τα προϊόντα της. Ο cOem αναφέρεται συχνά ως υπηρεσία, ενώ ο ODM αναφέρεται ως προϊόν.

   

  Ο cOem αναφέρεται σε ένα προϊόν που γίνεται συγκεκριμένα για το αρχικό προϊόν, ενώ aftermarket αναφέρεται σε μια συσκευή που γίνεται από μια άλλη επιχείρηση που οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν ως αντικατάσταση. Το κύριο όφελος ότι οι προσφορές cOem προϊόντων είναι η τιμή της. Τα προϊόντα cOem μειώνουν πολύ τις δαπάνες παραγωγής λόγω των οικονομιών κλίμακας. Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που αγοράζουν αυτά τα προϊόντα μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν για να χτίσουν τα συστήματα χωρίς τρέξιμο των εργοστασίων τους.

  Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

   

   

   

   

 • Ε & Α

  Ε&Α

   

  Η έρευνα και η ανάπτυξη (Ε&Α) περιλαμβάνουν τις δραστηριότητες που οι επιχειρήσεις αναλαμβάνουν να καινοτομήσουν και να εισαγάγουν τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες. Αυτό είναι συνήθως η πρώτη φάση της αναπτυξιακής διαδικασίας. Ο στόχος είναι συνήθως να παρουσιαστούν τα νέα προϊόντα και οι υπηρεσίες στην αγορά που αυξάνουν τα κέρδη της επιχείρησης.

   

  Η έρευνα και η ανάπτυξη (Ε&Α) είναι ένα ανεκτίμητο εργαλείο για και μια επιχείρηση. Η Ε&Α περιλαμβάνει τη μελέτη των αναγκών σας αγοράς και πελατών και την ανάπτυξη των νέων και βελτιωμένων προϊόντων και των υπηρεσιών για να ικανοποιήσει εκείνες τις ανάγκες.

   

  Τρεις τύποι των Ε&Α εξετάζονται υπό τον όρο «Ε&Α»: βασική έρευνα, εφαρμοσμένη έρευνα και πειραματική ανάπτυξη.

   

  Πιστοποίηση CE και ROHS διαθέσιμη.

  Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenghuang New Energy Technology Co.,Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Leo Wang

Τηλ.:: +8613827286949

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)